image, طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا

۱٫ تره فرنگی را شسته و حلقه حلقه کنید. قابلمه بزرگی را روی حرارت گذاشته، گرم کنید. به قابلمه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود، حالا سیر و پیاز را اضافه کنید.

۲٫ مخلوط سیر و پیاز را با حرارت بالا تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس تره‌فرنگی را اضافه کنید. حدود سه دقیقه زمان دهید تا تره فرنگی و پیاز نرم شوند.

۳٫ حالا سیب زمینی و نخودفرنگی را اضافه کنید. سپس قرص عصاره سبزیجات را در آب حل کنید و همراه با آویشن اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش آید، آن گاه حرارت را کم کنید. برای مدت زمان ۲۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا مخلوط بجوشد تا جایی که سیب زمینی کاملا بپزد.

۴٫ بعد از این مدت مواد را از روی حرارت بردارید و ۱۵ – ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شود. حالا آویشن را خارج کنید.

۵٫ سوپ را در مخلوط کن بیفزایید ریخته و پوره‌ای تحویل بگیرید. حال پنیر خامه ای را با نمک و فلفل افزوده و باز هم بزنید. سوپ را گرم سرو کنید یا اگر می خواهید سرد سرو کنید به آن موقع سرو، پنیر خامه ای بیشتری اضافه کرده و با برگ آویشن یا نعنا تزئین کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ ق س روغن مایع (برای چرب کردن تابه)

۱ عدد تره فرنگی متوسط

۱ عدد پیاز متوسط (خرد شده)

۴ حبه سیر (له شده)

۱ عدد سیب زمینی بزرگ (پوست کنده و مکعبی خرد شده)

۴۵۰ گرم نخود فرنگی تازه

۲عدد قرص عصاره سبزیجات

۱ دسته کوچک آویشن تازه

۳ /۱ پیمانه پنیر خامه ای و کمی بیشتر جهت سرو

کمی برگ آویشن جهت سرو

کمی نمک و فلفل


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید