تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز پخت حلوای دورنگ با عکس

image طرز پخت حلوای دورنگ با عکس

آردها را داخل تابه ای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.

حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.

تابه را کنار گذاشته تا آرد خنک شود. سپس آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

کره، روغن و هل را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره و روغن به خورد آرد برود.

تکفارس آی آر

شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.

حلوا های آماده را در قالب های مونوپورشن(قالب کوچک تک نفره) بریزید و پس از اینکه خودش را گرفت، از قالب خارج کرده و با خرما تزیین کنید.

روش تهیه شربت

شکر، گلاب و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

نکته

www.takfars.ir

می توانید این حلوا را در دست گلوله کرده و در کپسول های کاغذی قرار دهید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید.

برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل کنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی کمتر بوده و مقدار زعفران هم ۳برابر دستور باشد.

مواد لازم

آرد گندم: ۴۰۰ گرم

آرد برنج: ۱۰۰ گرم

شکر: ۵۰۰ گرم

کره: ۳۵۰ گرم

روغن مایع: ۲۰۰ میلی لیتر

هل پودر شده: ۲ قاشق سوپ خوری

گلاب: ۲ پیمانه

تک فارس

زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری

آب: ۲ پیمانه

محصولات معتبر
محصولات معتبر