image, طرز پخت تارت خوشمزه و سالم با کدو حلوایی

ابتدا خمیر را درون قالب تارت پهن کنید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید. سپس روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید تا دور آن طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

پوره کدوحلوایی، شکلات سفید، شکر، دارچین، نمک و خامه فرم گرفته را درون یک ظرف روی بخار به روش بن ماری (ذوب با حرارت غیرمستقیم) با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

شکلات سیاه را به همراه ۱ قاشق خامه در مایکروفر بگذارید تا آب شود و هم بزنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

برای آماده کردن تارت_کدوحلوایی، مواد پوره را درون نان تارت بریزید و چند قاشق از شکلات سیاه درون آن بریزید و مانند تصویر توسط یک چاقو طرح ایجاد کنید. تارت را حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید، سپس سرو کنید.

مواد لازم

خمیر تارت: ۱ عدد

پوره کدوحلوایی: ۲/۳ پیمانه

خامه فرم گرفته: ۱/۳ پیمانه

شکر (قهوه‎ای): ۳ قاشق غذاخوری

دارچین: ¾ قاشق چایخوری

شکلات سفید: ۴۵۰ گرم

شکلات سیاه: ۱۰۰ گرم

نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید