image, طرز پخت آش ترش آبغوره

۱-ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.

۲-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائی‌رنگ شود.

۳-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.

۴-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

۵-سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

۶-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.

۷-اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین کنید.

مواد لازم:

لوبیاقرمز یا سفید ۱ پیمانه

برنج ۲ پیمانه

پیاز خردکرده ۲ عدد متوسط

روغن به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نعنای خشک ۲ قاشق سوپخوری

آب گوشت ۲ لیتر

سبزی (تره و جعفری) ۷۰۰ گرم

غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک‌دوم پیمانه)


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید