image, طرز درست کردن و پخت کباب کوبیده مرغ

ابتدا مرغ را ۲ بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید.

پیاز رنده شده را با سیر رنده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.

مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند.

اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌ فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید.

سپس سینی را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.

کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌ فرنگی‌های آماده شده و چلوی دور نگ ( سفید و زعفرانی ) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ

نمک : به میزان لازم

سیر : ۱ تا ۲ حبه

پیاز : ۱ عدد رنده شده و ۲ عدد حلقه شده

سماق ( قرمز ) : ۱ قاشق سوپخوری

کره : ۳ قاشق سوپخوری

زردچوبه : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زعفران ( آبکرده و غلیظ ) : به میزان لازم

زیره (آ سیاب شده ) : به میزان لازم

تخم گشنیز ( آسیاب شده ) : به میزان لازم

مرغ ( بدون استخوان و پوست ) : نیم کیلو

گوجه فرنگی : به میزان لازم

سبزی ( اختیاری ( معطر )) : به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید