image, طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی

کیک لیمویی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . سه عدد قالب گرد ۲۰ سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کناری بگذارید .

شکر ، آرد کیک ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، تخم خرفه و هل را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ، دوغ کره ، روغن ، وانیل و رنده پوست لیمو را مخلوط کنید .

مواد مرطوب را کم کم به مواد خشک اضافه کرده هم بزنید یکدست شود .

آب داغ را اضافه کرده مخلوط کنید .

خمیر را بین سه قالبی که آماده کرده بودید تقسیم نموده و به مدت ۲۵ – ۲۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی برگردانید تا به دمای اتاق برسد .

مواد لازم برای کیک لیمویی

شکر

۱ و سه چهارم فنجان

آرد کیک

۲ و نیم فنجان

بکینگ پودر

۲ ق چ

جوش شیرین

نصف ق چ

نمک

۱ ق چ

تخم خرفه

۱ و نیم ق چ

هل

نصف ق چ در صورت تمایل

تخم مرغ

۲ عدد

دوغ کره

۱ فنجان

روغن مایع

نصف فنجان

عصاره وانیل

۱ ق چ

رنده پوست لیمو

۱ عدد

آب جوش

سه چهارم فنجان

طرز تهیه کشک لیمو

اب لیمو ترش ، رنده پوست لیمو ، زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و حدود ۶ – ۸ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شده و به پشت قاشق بچسبد سپس از روی حرارت برداشته و کره را اضافه کرده مخلوط نمایید و رویش را پوشانده در یخچال بگذارید سرد شده غلیظ تر شود .

مواد لازم برای کشک لیمو

آب لیمو ترش

یک چهارم فنجان + ۱ ق غ

رنده پوست لیمو

نصف ق غ

زرده تخم مرغ

۳ عدد

شکر

نصف فنجان + ۲ ق غ

کره

۴ ق غ

طرز تهیه آیسینگ مرنگ

سفیده تخم مرغ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا شکر حل شده و سفیده داغ شود . سفیده ها را از روی حرارت برداشته با سرعت بالا هم بزنید تا فرم گرفته و درخشان شود . نمک و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود .

مقداری کرم کره ساده در قیف ریخته و لایه های کیک را دور گیری کنید و وسطشان را با کشک لیمو پر کنید و لایه ها را روی هم گذاشته و تمام سطح کیک را با مرنگ پوشانده و تا حد امکان با کاردک صاف کنید و با استفاده از مشعل آشپزخانه با فاصله حدودا ۲۰ سانتی رویش را برشته کنید و بلافاصله سرو نمایید .

مواد لازم برای آیسینگ مرنگ

سفیده تخم مرغ

۳ عدد بزرگ

شکر

سه چهارم فنجان

نمک

۱ پینچ

عصاره وانیل

نصف ق چ


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید