image, طرز تهیه کیک خوشمزه قهوه دارچینی

▪ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

▪ دو قالب لوف ۱۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید و کف قالب را کاغذ روغنی بپوشانید .

▪ آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید .

▪ در کاسه همزن شکر و کره را مخلوط نموده با سرعت متوسط به بالا با سر پدالی حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا کرمی و پوک شود .

▪ همزن را خاموش کرده و کره را از اطراف جمع کنید .

▪ تخم مرغ ها را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید .

▪ وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید .

▪ سرعت همزن را کم کرده و مواد خشک را در ۳ مرحله به صورت متناوب با خامه ترش در ۲ مرحله اضافه کنید و هر بار صبر کنید مواد یکدست شوند . در آخر سیب را به خمیر اضافه نمایید .

▪ خمیر را بین دو قالبی که آماده کرده بودید به اندازه مساوی تقسیم نموده و روی هر کدام را با مخلوط کرامبلی پر کنید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتونید کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود .

مواد لازم کافی کیک

آرد

۲ فنجان

بکیگ پودر

۱ ق چ

جوش شیرین

۱ ق چ

نمک

یک چهارم ق چ

کره نرم

نصف فنجان

شکر

۱ فنجان

تخم مرغ

۲ عدد

وانیل

۱ ق چ

خامه ترش

۱ فنجان

سیب پوست گرفته و خرد شده

۲ فنجان

طرز تهیه رویه کرامبل

▪ آرد ، شکر ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید .

▪ با چنگال کره را به خورد مواد بدهید تا به شکل خرده نان درآیند .

▪ سیب را با مواد مخلوط کرده رویشان را پوشانده و در یخچال بگذارید .

مواد لازم برای رویه کرامبل

آرد کیک

۱ و سه چهارم فنجانن

شکر

۱ فنجان

دارچین

۲ ق چ

نمک

نصف ق چ

کره سرد خرد شده

سه چهارم فنجان

سیب پوست گرفته خرد شده

سه چهارم فنجان

طرز تهیه سس

▪ شکر و شیر را با چنگال هم بزنید یکدست شود و وقتی کافی کیک سرد شد با چنگال این سس را رویس ریخته ۵ دقیقه صبر کنید خودش را بگیرد و سپس برش زده و به همراه قهوه یا چای داغ سرو نمایید .

مواد لازم برای سس

پودر شکر

۱ فنجان

شیر

۲ ق غ


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید