ابتدا سیب زمینی رو توی آب نمک زده بجوشونید تا بپزه. اگه نخودها تازه هستن اون ها رو کمی بجوشونید تا نرم بشن. اگه نخود یخ زده استفاده می کنید بزارید یخشون باز بشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

اسفناج ها رو توی آب داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید و سریع به آب سرد منتقل کنید. دوباره آبکش کنید. با این کار رنگ اسفناج ها عوض نمیشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

اسفناج ها رو خورد کنید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

۱ قاشق چای خوری روغن توی تاوه بریزید و اسفناج ها، نخود و نمک رو توی تاوه بریزید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

مواد رو حسابی توی روغن هم بزنید تا آب مواد کاملا کشیده و کاملا خشک بشه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه. البته بستگی به مقدار آب باقی مونده توی مواد داره. سپس گشنیز و زردچوبه رو اضافه کنید (اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست) و هم بزنید. بعد بزارید مواد سرد بشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

فلفل سبز تند و زنجبیل رو داخل ظرف مخلوط کن بریزید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

سپس کمی با مخلوط کن آسیاب کنید. دوباره اسفناج و نخود رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

سیب زمینی های پخته رو رنده کنید و سبزیجات آسیاب شده، پودر هل، ادویه، پودر انبه، آرد نخودچی، آرد سوخاری و نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

همه مواد رو خوب هم بزنید و بچشید. اگر احساس کردید نمک یا پودر انبه بیشتری می خواد اضافه کنید. اگر هم احساس کردید مواد کمی شل هست آرد سوخاریاضافه کنید.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

کف دست ها رو چرب کنید و مواد رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم از اون ها رو گرد کنید و با کف هر دو دست پرس کنید تا مثل تصویر صاف بشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن داخل تاوه نچسب بریزید. وقتی روغن داغ شد دو تا ازکتلت ها رو توی تاوه بزارید و بزارید سرخ بشه تا کمی زیر کتلت ها قهوه ای رنگ بشه. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول میکشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

دوباره کتلت ها رو برگردونید و بزارید طرف دیگه شون هم سرخ و مایل به قهوه ای رنگ بشه.

image, طرز تهیه کتلت هندی با اسفناج

کتلت ها رو به بشقاب انتقال بدید و با سس کچاپ میل کنید.

مواد لازم:

۲ پیمانه اسفناج

۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده

¾ پیمانه نخود سبز تازه یا یخ زده

۱ عدد فلفل سبز تند خرد شده

½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده

۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

اندکی زردچوبه

اندکی پودر هل

¼ قاشق چای خوری ادویه مخلوط

¾ قاشق چای خوری پودر انبه

۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد نخودچی (یا پودر سوخاری، یا آرد ذرت یا آرد جو)

۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

نمک به مقدار کافی


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید