image, طرز تهیه والاوان انجیری خوشمزه در خانه

۱٫ در ظرفی، گوجه‌فرنگی و پنیر را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس پیازچه، شبت و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید؛

۲٫ مخلوط پنیر را بین والاوان‌ها تقسیم کنید سپس برش‌های انجیر، گوجه فرنگی و شبت را روی آن‌ها‌ قرار دهید. والاوان انجیری را سرو کنید.

روش تهیه والاوان

به‌منظور تهیه نان والاوان در منزل، خمیر هزارلا را با کاتر گرد برش بزنید سپس دو لایه خمیر برش خورده را روی هم قرار دهید. با کاتر کوچک‌تر وسط آن‌ها را قالب بزنید و برش میانی را خارج کنید و حلقه خمیر را روی تکه‌ای از خمیرگیر بگذارید و روی آن رومال مخلوط زرده تخم‌مرغ و یک قاشق چای‌خوری شکر بمالید سپس در فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و لایه‌لایه و طلایی‌رنگ شود.

گوجه‌فرنگی (هسته‌گرفته و نگینی خردشده) ۴ عدد

پنیر لبنه ۳۰ گرم

پیازچه (خردشده) ۴ ساقه

شبت (پاک و خردشده) به مقدار لازم

نمک و دانه فلفل سیاه (نیم‌کوب‌شده) به مقدار لازم

والاوان* ۴ عدد

انجیر (چهار قاچ شده) ۴ عدد

گوجه فرنگی (برشخورده) مقداری برای تزیین


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید