تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز

image طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز

آلو قرمز را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود سپس آن‌ را از صافی رد کنید. پوره آلو قرمز را به‌همراه شکر و چوب دارچین در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌مدت ۳۰ دقیقه به‌آرامی بجوشد و غلیظ شود.

در اواخر پخت، نشاسته ذرت را با یک قاشق سوپ‌‌خوری آب سرد مخلوط کنید سپس آن را به مارمالاد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چوب دارچین را از مارمالاد خارج کنید.آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

مواد لازم

آلو قرمز (بدون هسته) ۵۰۰ گرم

تکفارس آی آر

شکر ۷۵۰ گرم

چوب دارچین ۱ تکه

نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر