image, طرز تهیه مارمالاد آلو قرمز برای تزیین سفره شما

۱٫ آلو قرمز را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود سپس آن‌ را از صافی رد کنید. پوره آلو قرمز را به‌همراه شکر و چوب دارچین در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌مدت ۳۰ دقیقه به‌آرامی بجوشد و غلیظ شود.

۲٫ در اواخر پخت، نشاسته ذرت را با یک قاشق سوپ‌‌خوری آب سرد مخلوط کنید سپس آن را به مارمالاد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چوب دارچین را از مارمالاد خارج کنید.آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

مواد لازم

آلو قرمز (بدون هسته) ۵۰۰ گرم

شکر ۷۵۰ گرم

چوب دارچین ۱ تکه

نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید