تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه غذای والک پلو با ماهیچه مجلسی

image طرز تهیه غذای والک پلو با ماهیچه مجلسی

برنج را آبکش کنید. والک‌ را تمیز کنید و به اندازه‌ی یک بند انگشت خرد کنید. آن‌گاه قدری از کره در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، برنج و والک را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس باقیمانده‌ی کره را روی والک پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بکشید.

حالا ماهیچه را در لابه‌لای والک پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین کنید.

روش آماده کردن ماهیچه: در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمک و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر کنید تا آب باقیمانده از گوشت به یک‌سوم پیمانه کاهش یابد و هنگام میل کردن آن را روی پلو بدهید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر

تکفارس آی آر

برنج ۴ پیمانه

والک ۷۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی ۱ کیلوگرم

پیاز خردکرده ۱ عدد

www.takfars.ir

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر