image, طرز تهیه غذای فوری فیله مرغ سوخاری با پنیر

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید نباد بافت فیلمه از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.

فیله مرغ: ۱۰ عدد

پنیر گودا: ۵ ورق

نمک، فلفل، ادویه، زعفران: کمی

پودر سوخاری ریز: یک بسته

پودر سوخاری درشت: یک بسته

تخم مرغ: ۳ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید