image, طرز تهیه شیرین پلو مجلسی به روش سنتی و اصیل

▪ مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک و کره و زعفران تفت داده یک لیوان و نیم آب میریزیم و با حرارت کم اجازه میدیم بپزد وبعد از پخت حدود نصف لیوان آب داشته باشه .

▪ برنج رو آبکش کرده و دم میکنیم وقتی بخار برنج در اومد خلال بادام رو روی برنج گذاشته تا کمی نرم بشه

▪ بعد تابه ای روی حرارت میزاریم بیست گرم کره و دو قاشق روغن مایع در آن میریزیم و خلال نارنج رو از شربت جدا کرده همراه خلال بادام و پسته در تابه میریزیم و کمی آب صاف شده ی مرغ و یک ملاقه شربت داخل تابه میریزیم و یک دقیقه روی حرارت میگذاریم .

▪ در ظرفی زعفران آب کرده ی غلیظ و دو قاشق روغن مایع و مقداری پلو رو مخلوط میکنیم پلوی سفید رو در ظرف مورد نظر ریخته و پلوی زعفرانی را روی آن میدهیم و با خلال ها هر طور که دوست داریم تزیین میکنیم و شربت باقی مانده در تابه را روی پلو میدهیم .

مواد لازم

قطعات ران یا فیله مرغ به دلخواه

یکعدد پیاز

نمک و فلفل کمی

کره ۵۰ گرم

زعفران دم کرده

برنج چهار پیمانه

خلال بادام یک سوم پیمانه

روغن و مقداری کره برای تفت دادن خلال ها

خلال پرتقال شیرین شده کمتر از نصف پیمانه


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید