image, طرز تهیه سالاد مقوی و مهمان پسند سیب زمینی ایتالیایی

پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید، سپس سیب زمینی ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند.

گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید.

برای تهیه سس سالاد، ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید، آن ها را آبکش نموده، کنار بگذارید تا سرد شوند. سیب زمینی های درشت را به قطعه های ۵ سانتیمتری خرد نمایید.

سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند.

سالاد را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید، روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید. هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند، ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند.

ارزش غذایی برای سالاد سیب ز

مدت زمان طبخ : ۵۵ دقیقه

مناسب برای تعداد : ۴ نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی ایتالیایی :

سیب زمینی ریز با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده ۴۵۰ گرم

ماست ساده ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده ۸ عدد

برگ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مینی ایتالیایی :

کالری برای یک نفر : ۱۰۶ کالری

چربی برای یک نفر : ۶٫۷۰ گرم

پروتئین برای یک نفر : ۱٫۵۰ گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : ۱۰٫۷۰ گرم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید