image, طرز تهیه سالاد شیک میگو برای مهمانی های عصرانه

جهت آماده نمودن ساندویچ برشته سالاد میگو یک رول بزرگ نان باگت را از وسط باز نموده و به دو نیم نمایید داخل آن را با سالاد میگو پر نمایید.

روی آن را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید . قسمت باز نان را فر یا گریل قرار دهید تا پنیر به طور کامل آب شود.

بر روی قسمت مسطح نیمه دیگر نان , مقداری سس مایونز بمالید و ساندویچ را ببندید.

سپس ساندویچ را برش بزنید و با سس سالسا سرو نمایید .

▪ پیاز را با فلفل , آب لیمو , گشنیز تازه , و روغن زیتون مخلوط نمایید . گوشت میگو را به این مواد اضافه نموده و به آرامی مخلوط نمایید .

▪ جهت تزیین غذا , آواکادو را به دو نیم نموده و با چاقو هسته آن را در بیاورید . با دقت پوست آن را جدا نموده و گوشت میوه را ورقه نمایید . جهت جلوگیری از تغییر رنگ آواکادو , آن را به آب لیمو آغشته نمایید .

▪ گوجه فرنگی ها را نصف نمایید و دانه های آن را بگیرید . گوشت گوجه فرنگی را مکعبی خرد نموده و تربچه را نیز ورقه نمایید .

▪ مخلوط میگو ها را روی برگ های سالاد بچینید و با آواکادو , گوجه فرنگی و تربچه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

مواد لازم جهت تهیه سالاد میگو

پیاز قرمز خرد شده : ۱/۴

فلفل چیلی سبز تازه دانه گرفته و خرد شده : نصف

آب لیمو ترش تازه : یک عدد

گشنیز تازه : ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص بودار : ۱ قاشق غذاخوری

گوشت تازه میگو : ۳۰۰ گرم

برگ ریز و تازه کاهو جهت سرو : مقداری

مواد لازم جهت تزیین

آواکادو : ۱ عدد

آب لیمو : مقداری

گوجه فرنگی رسیده : ۲ عدد

تربچه : ۴ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید