image, طرز تهیه خورش مجلسی آلو با گوشت گوساله

۱. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

۲. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.

۳. چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

۴. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید.

مواد لازم:

روغن ۲ قاشق غذاخوری

گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله ۴۵۰ گرم

پیاز ریز خرد شده ۱ عدد

سیر ۴ حبه

فلفل قرمز تازه ۱ عدد

چوب دارچین ۱ عدد

آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری

برگ بو ۱ عدد

پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

رب گوجه ۱/۲ فنجان

سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری

آلوبخارا تازه ۱ فنجان

گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید