– در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

۲- گوشت خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به همراه۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا گوشت روی حرارت متوسط پخته و نرم شود. در این میان برنج را برای ۲۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید.

۳- زرشک، شکر و کره را در ماهیتابه ی کوچکی بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، مواد را ترکیب کنید، تا کره آب شده و شکر در آن حل شود. مقداری از آن را برای تزیین کنار بگذارید.

۴- خلال پسته و بادام را در گلاب بخوابانید تا نرم شود. سپس آن ها را آبکش کنید. مقداری از آن ها را برای تزیین بردارید.

۵- در قابلمه ای کمی روغن بریزید، برنج، گوشت، زرشک و خلال ها را لایه به لایه در قابلمه بریزید. آن را برای۳۰ دقیقه دم کنید. (می توانید برنج را جدا دم کرده و هنگام کشیدن مواد را لایه به لایه در دیس بکشید.)

۶- قیمه نثار را درظرف مورد نظر بکشید. آن را با زرشک، خلال بادام ، خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی قیمه نثار:

۱- پیاز را خرد کنید.

۲- گوشت را به سایز دلخواه خرد کنید.

۳- برنج را از ۲ ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.

۴- زرشک را تمیز بشویید.

مواد لازم:

روغن به میزان لازم

پیاز ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه به میزان لازم

گوشت ۳۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

پودر دارچین ۱/۲ قاشق مرباخوری

برنج ۴ پیمانه

زرشک ۴ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری

خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید