image, طرز تهیه خورش خوشمزه و مجلسی آلبالو

برای تهیه خورشت کدو و آلبالو ابتدا گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید. رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید . در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش کدو و آلبالو آماده شد

در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. خورشت کدو و آلبالو طعم خوشمزه ای دارد و در فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید .

توصیه ما اینست که خورشت کدو و آلبالو را مانند خورش ها معروف مثل خورش قیمه و خورش فسنجان با برنج سرو کنید.

مواد لازم خورشت کدو و آلبالو

به گزارش آکاایران: گوشت :: ۴۰۰ گرم

کدو سبز :: ۱۰ الی ۱۲ عدد

آلبالو :: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی :: ۱ قاشق مربا خوری

نمک و زردچوبه :: به قدر کافی

روغن :: برای سرخ کردن

دارچین :: به میزان لازم

پیاز سرخ شده :: ۲ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید