image, طرز تهیه خوراکی مفید و سیر کننده به جای سیب سرخ کرده

حلقه های کدوی کابوچای شیرین حدود یک ساعت در فر پخته می شوند و به شما حلقه های ترد و طلایی قهوه ای می دهند که سیب زمینی سرخ کرده قدیمی کسل کننده را از مد افتاده خواهد کرد.

این اسنک کم کالری و خوشمزه، سرشار از ویتامین A و C است و در تمام طول زمستان، سیستم ایمنی شما را تقویت می کند و از آنجا که دیپ سیراکای تند، حاوی کپسایسین و پروتئین است، این سس تند، متابولیسم شما را افزایش داده و درعین حال ماست یونانی، گرسنگی را برطرف می کند و شما را سیر نگه می دارد.

کدوی کابوچای سرخ شده با سیراکای ماست یونانی تند

مواد لازم برای کدوی سرخ کرده

۱ عدد کدوی کابوچای بزرگ که با پوست، برش طولی داده شده، دانه هایش با یک قاشق خارج شده و به شکل هلال های ۲۳ گرمی بریده شده باشد.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریا

مطلب مرتبط:  ۶ ماده غذایی برای مبارزه با نفخ شکم

مواد لازم برای دیپ

۳/۴ فنجان ماست یونانی بدون چربی

۱ قاشق چایخوری سیراکا (بسته به تندی مورد نظر، از مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)

۱/۴ قاشق چایخوری نمک دریا (اختیاری)

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۱۹۰درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

۲- کدو و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب بهم بزنید تا کدو با روغن پوشانده شود. کدو را در یک لایه یکنواخت روی سینی فر پهن کنید و مطمئن شوید که هر بخش با سینی فر در تماس است تا به طور یکنواخت برشته شود. روی آن نمک دریا بپاشید.

۳- آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر کباب کنید، سپس پشت و رو کرده و برای ۲۵ دقیقه دیگر نیز در فر بگذارید.

۴- درجه حرارت را به ۲۶۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که هر دو طرف کدوی کابوچا قهوه ای طلایی و ترد شود، پخت را ادامه دهید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید