image, طرز تهیه جوجه ترش اصل شمال

اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

▪ ابتدا مرغ را به صورت تکه‌های ۴-۳ سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

▪ پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

▪ در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید. بعد از آنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود.

▪ حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند.

▪ رب انار و گردو را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو کنید.

مواد لازم جوجه ترش برای ۲ نفر

فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم

پیازخرد شده ۱ عدد

زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری

رب انار ملس ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو تازه ۳ قاشق سوپخوری

ماست ۲ قاشق سوپخوری

کره ۵۰ گرم

سیخ چوبی ۴ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

گردو به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید