▪ دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود.

▪ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد ، پس از ۱۰ روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید

مراحل تهیه:

▪ پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود.

▪ داخل شیشه ترشی پیازها ، چند حبه سیر ، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید

▪ در انتها با سرکه سفید پر کنید

▪ شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند ( بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است ).

مواد لازم

پیاز سفید ریز به میزان لازم

سیر ۳ تا ۴ حبه

فلفل سبز تند ۱ عدد

سرکه سفید به میزان لازم

نعنا خشک به میزان دلخواه

نمک ۱ قاشق چای خوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید