image, طرز تهیه ترشی مجلسی با قارچ خوراکی

در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.

با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.

قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.

بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای ترشی قارچ

قارچ تازه : یک کیلو گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

شکر : یک قاشق مربا خوری

سیر خرد شده : ۳ حبه

برگ بو : ۲تا ۳ عدد

شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری

آب : ۱۸ پیمانه

روغن گیاهی : نصف پیمانه

سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید