image, طرز تهیه ترشی فوق العاده خوشمزه با پوست هندوانه

* ادویه ترشی شامل: ۲/۱ قاشق چای‌خوری دانه گشنیز (پودرشده)، ۲/۱ قاشق چای‌خوری دانه رازیانه (پودرشده)، ۴/۱ قاشق چای‌خوری زیره (پودرشده) سبز و ۴/۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه (پودرشده) است.

روش تهیه

۱٫ با استفاده از پوست‌کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به‌صورت خلال‌هایی به‌قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.

۲٫ ۷۵۰ میلی‌لیتر آب را به‌همراه ۳ قاشق سوپ‌خوری نمک در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.

۳٫ سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، ۲۵۰ میلی‌لیتر آب و یک قاشق چای‌خوری نمک را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به‌مدت ۳۰ دقیقه بماند تا با محیط هم‌دما شود.

۴٫ ترشی را در شیشه‌ استریل‌شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیافتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.

مواد لازم

پوست هندوانه ۴۵۰ گرم

نمک مقدار لازم

سرکه سفید ۳۵۰ میلی لیتر

شکر ۱۰۰ گرم

ادویه ترشی ۲ قاشقسوپ خوری

مرزه و ترخون پاک شده ۵۰ گرم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید