image, طرز تهیه ترافل بادام زمینی خوشمزه و مقوی

• اطراف یک قابلمه را چرب کنید و سپس شکر ، شیر خشک و کره را در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا به جوش آیند سپس حرارت را روی متوسط گذاشته و حدود ۱۲ دقیقه هم بزنید تا کهربایی شود .

• قابلمه را از روی حرارت برداشته و مارشمالو و کره بادام زمینی و وانیل را اضافه کرده هم بزنید و بهمدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید خنک شود و به قدری غلیظ شود که قالب زده شود .

• با اسکوپ(قاشق گرد مخصوص بستنی) از مواد برداشته و به اندازه ی توپ هایی ۲ و نیم سانتی گرد کرده روی سینی ای که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سرد شوند .

• شکلات و روغن صاف را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات ذوب شود . ترافل ها را در یک لحظه در شکلات ذوب شده فرو برده و تکان دهید اضافه شکلات بریزد و روی توری سیمی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و در صورت تمایل مقداری بادام زمینی خرد شده رویشان بپاشید و بگذارید شکلات کاملا خودش را بگیرد .

• ترافل ها را در ظرفی دربسته بدون نفوذ هوا بچینید و بینشان کاغذ روغنی بگذارید و تا ۲ هفته در یخچال نگهداری نمایید .

مواد لازم

شکر

۲ فنجان

شیر خشک

۱۵۰ گرم

کره تکه شده

نصف فنجان

مارشمالو کوچک

۲ فنجان

کره بادام زمینی

سه چهارم فنجان

وانیل

نصف ق چ

نمک

۱ پینچ

شکلات خرد شده

۳۶۰ گرم

روغن صاف

۲ ق غ

بادام زمینی ریز خرد شده

در صورت تمایل


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید