۱. ابتدا کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. سپس کره‌ی نرم شده و پودر قند را باهم خوب بزنید تا سبک شود.

۲. زرده تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و باهم خوب مخلوط کنید. در مرحله‌ی بعد نشاسته ذرت و آرد را باهم مخلوط و به مواد اضافه کنید تا جاییکه خمیر نرمی به‌دست آید.

۳. خمیر را به‌مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس خمیر را قالب زده و مواد میانی و داخل شیرینی را درون خمیر قرار دهید و داخل فر از قبل گرم شده روی ١٧٠ درجه به‌مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه قرار دهید.

۴. برای مواد میانی، همه مواد را باهم مخلوط کنید. سفیده تخم‌مرغ را با چنکال بزنید تا یک‌دست شود. سپس کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شود.

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

کره  ۱۲۵ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

وانیل ⅛ قاشق چای خوری

نشاسته درت ۱۰ گرم

مواد میانی:

پودر گردو ۱۰۰ گرم

دارچین ½ چایخوری

شکر ۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید