image, طرز تهیه بلدرچین با سس مخصوص برای مهانی رسمی

بلدرچین ۶ عدد

برگ بو ۲ عدد

پودر تخم گشنیز۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه۱/۸ قاشق چایخوری

روغن کنجد۱/۴ پیمانه

کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده۱/۲ پیمانه

آرد نشاسته ذرت۱/۲ قاشق چایخوری

زعفران حل شده در آب۱ قاشق چایخوری

آب آناناس۲ پیمانه

کره۲۵ گرم

پودر پیاز۲ قاشق چایخوری

سیر۱ حبه

۱-کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛

۲-پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

۳-بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید.

۴-آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

۵-در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و ۲/۱ قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (۴/۱ پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید