تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه آبگوشت بزباش به روش اصیل ایرانی

image طرز تهیه آبگوشت بزباش به روش اصیل ایرانی

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس گوشت های تکه شده را به همراه پیاز خرد شده، لوبیا و ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم.

سبزی ها را می شوییم و پس از اینکه آبِ آنها گرفته شد، ریز خرد می کنیم و در کمی روغن سرخشان می کنیم.

پس از اینکه گوشت ها کاملاً پخت، هسته های لیمو عمانی ها را (برای اینکه آبگوشت تلخ نشود) در می آوریم و لیمو عمانی های بدون هسته را به همراه سبزی خرد شده در آبگوشت می ریزیم و سپس حرارت را ملایم می کنیم.

پس از چند جوش، سیب زمینی ها را می شوییم و پوست آنها را می کنیم و آنها را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه در آبگوشت می اندازیم و می گذاریم آبگوشت جا بیفتد.

تکفارس آی آر

مواد لازم

گوشت سردست با استخوان

۷۵۰ گرم

سبزی (تره، جعفری، شنبلیله)

۵۰۰ گرم

www.takfars.ir

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی

۱۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط

۴ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

لیمو عمانی

۲ تا ۳ عدد

روغن

۳ قاشق سوپخوری

تک فارس

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

۱ قاشق مرباخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر