image, طرز تهیه آبگوشت بزباش به روش اصیل ایرانی

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس گوشت های تکه شده را به همراه پیاز خرد شده، لوبیا و ۵ الی ۶ لیوان آب سرد، در یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم.

سبزی ها را می شوییم و پس از اینکه آبِ آنها گرفته شد، ریز خرد می کنیم و در کمی روغن سرخشان می کنیم.

پس از اینکه گوشت ها کاملاً پخت، هسته های لیمو عمانی ها را (برای اینکه آبگوشت تلخ نشود) در می آوریم و لیمو عمانی های بدون هسته را به همراه سبزی خرد شده در آبگوشت می ریزیم و سپس حرارت را ملایم می کنیم.

پس از چند جوش، سیب زمینی ها را می شوییم و پوست آنها را می کنیم و آنها را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه در آبگوشت می اندازیم و می گذاریم آبگوشت جا بیفتد.

مواد لازم

گوشت سردست با استخوان

۷۵۰ گرم

سبزی (تره، جعفری، شنبلیله)

۵۰۰ گرم

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی

۱۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط

۴ عدد

پیاز متوسط

۱ عدد

لیمو عمانی

۲ تا ۳ عدد

روغن

۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

۱ قاشق مرباخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید