image, سمنو چیست و چه خواصی برای سلامتی دارد

سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمی‌شود و برای سلامت و رشد بدن به خصوص کودکان بسیار مفید است. سمنو از جوانه گندم تهیه می‌شود و تغییراتی در زمان جوانه زدن گندم به وجود می‌آید که سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلف است.

گندم سرشار از کربوهیدرات و ماده سازنده یا پیش ساز آن گلوکز است که در فرآیند جوانه زدن، کربوهیدرات شکسته و گلوکز آزاد می‌شود که شیرین کننده طبیعی است، همچنین در نتیجه این شکسته شدن کالری کاهش پیدا می‌‌کند.

در جوانه زدن ترکیب خوبی به وجود می‌آید که سرشار از ویتامین‌ها و املاح است بنابراین ماده مغذی افزایش پیدا می‌کند، ویتامین E یکی از این ویتامین‌ها است که حاوی آنتی اکسیدان و در مقابل رادیکال‌های آزاد که در هوای آلوده و تماس با مواد آلاینده به وجود آمده و سرطان را ایجاد می‌کند مقابله می‌کند.

سمنو دارای ویتامین‌های گروه B و اسید فولیک است. فولیک اسید در بدن نقش سنتز و تولید کننده دارد، در تقسیم سلولی بیشتر سلول‌ها و رشد و تکامل نقش دارد. این نکته را مدنظر داشته باشیم که کمبود فولیک اسید باعث کم‌خونی می‌شود.

سمنو یکی از منابع خوب بتاکاروتن بوده که این ماده پیش ساز ویتامین A است .

سمنو غنی از پتاسیم و منیزیم است و به دلیل داشتن پتاسیم برای مبتلایان به فشارخون مفید و آن را کاهش می‌دهد، همچنین منیزیم موجود در سمنو در متابولیسم بدن و انقباضات عضلانی نقش دارد.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید