تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

دستور مخصوص سرآشپز برای تهیه میگو کبابی

image دستور مخصوص سرآشپز برای تهیه میگو کبابی

به ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی ۱ قاشق چای خوری پودر کاری نیاز دارید.

به یک تکه ۱ سانتی متری زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را پوست گرفته و ریز خرد یا رنده کنید.

به قسمت های سفید پیازچه نیاز دارید، آن ها را خرد کنید.

حبه های سیر را پوست بگیرید.

تکفارس آی آر

پوست میگو ها را با کمک قیچی از پشت برش داده و باز کنید. پوست را از گوشت میگو جدا کنید ولی آن را از میگو جدا نکنید.

سیخ های چوبی را از ۳۰ دقیقه قبل از استفاده در آب خیس کنید.

میگوها باید بین ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته و مزه دار شوند.

آب لیمو ها را با پودر کاری، زیره، شکر، زنجبیل، پیازچه، سیر و نمک در مخلوط کن و یا غذاساز ریخته و آن را روشن کنید. روغن را کم کم در مخلوط بریزید تا مواد به حالت خمیر درآید. خمیر کاری را زیر پوست میگو ها بدهید و پوست را روی میگو ها بکشید. میگو ها را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید (می توانید میگوها را تا ۴ ساعت مزه دار کنید).گریل فر را روشن کنید. میگو ها را برای ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید، سپس ۲ عدد میگو در هر سیخ بزنید و آن ها را برای سه و نیم دقیقه کبابی کنید. سپس آن ها را بچرخانید و برای دو و نیم دقیقه دیگر کبابی کنید.می توانید برای پخت میگو ها از روش های دیگر مانند تفت دادن هم استفاده کنید.

مواد لازم

www.takfars.ir

۳ عدد لیمو ترش

۱ قاشق غذاخوری پودر کاری

۲ قاشق چای خوری پودر زیره

۲ قاشق چای خوری شکر

۱ تکه زنجبیل

۲ عدد پیازچه

۲ حبه سیر

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲۰ عدد بزرگ میگو

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر