image, تنها آموزش رسمی پخت شامی کباب جهرمی

• بادمجان ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.

• در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را رنده کنید.

• پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.تخم مرغ، ماست و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.

• بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

• وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

مواد لازم

۲ عدد بادمجان

۲ عدد سیب زمینی پخته

۱ عدد سیب زمینی خام

۱ عدد پیاز

۱ عدد تخم مرغ

۱ ق س ماست

۱ ق س آرد گندم

به میزان لازم نمک و فلفل


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید