یک چغندر تازه، دارای برگ های سبز است. برگ های آن باید سبز رنگ و شاداب باشد و نشانه ای از فساد در آن نباشد.

قسمت اصلی گیاه، باید رنگی قرمز متمایل به بنفش، بافتی سفت و صاف داشته باشد و رنگ پریده و نرم نباشد. چغندر تازه به همراه برگ های سبز آن را می توان تا ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد. اما اگر برگ های آن جدا شده باشد، به مدت طولانی تر، ۲ تا ۴ هفته به خوبی در یخچال می توان نگهداری کرد. چغندر خام را نمی توان فریز کرد زیرا بافت خود را از دست می دهد. اما اگر قصد فریز کردن چغندر را دارید، ابتدا آن را پخته و سپس فریز کنید. با این کار، بافت و طعم و رنگ آن به خوبی حفظ می شود.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید