image, بهترین حالت نوشیدن شیر کدام است داغ یا سرد

افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند،بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.

همچنین، برای از بین بردن باکتری های موجود در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه می کنند آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

مزاج شیر سرد است، شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورت و همچنین برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را می توان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.

مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوان سازی، مقاومت لثه و آرام بخش است.

برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخن های سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.

شیر باعث سم کشی میکروب های روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن می شود.

شیر حاوی ویتامین هایی چون امگا ۳ و کلسیم استو به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی می کند.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید