اگر می‌خواهید رنگ چشم خود را در مدتی کوتاه تغییر دهید، کافی است رژیم غذایی خود را تغییر دهید.

مواد غذایی برای تغییر رنگ چشم‌ها

مغز میوه‌ها

اگر می‌خواهید رنگ چشم‌هایتان را تغییر دهید، حتماً مغز میوه‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. بادام درختی کم‌کالری‌ترین مغز میوه است که به ازای هر ۲۳ بادام، ۶ گرم پروتئین و ۱۴ گرم چربی دارد. مغزهای مختلف را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید تا شاهد روشن شدن رنگ چشم‌هایتان باشید. از مصرف مغزهای برشته خودداری کنید؛ زیرا مواد مغذی آن‌ها در اثر قرار گرفتن در درجه حرارت بالا از بین رفته است.

چای تنباکوی کینیکینیک

این چای گیاهی آرامش‌بخش، بلافاصله چشم‌ها را تسکین داده و آن‌ها را روشن‌تر می‌کند. همچنین از این دم‌نوش گیاهی می‌توان برای درمان یک سری مشکلات مرتبط با مجاری ادراری استفاده کرد. این دم‌نوش خواص ضدعفونی دارد و ادرارآور است. همچنین از این دم‌نوش برای رفع برخی بیماری‌های پوستی و آرتروز استفاده می‌شود.

عسل

مصرف میزان بیشتر عسل در رژیم غذایی تأثیر زیادی بر روی بهبود رنگ چشم‌ها خواهد داشت. با این حال، عسلی که استفاده می‌کنید بایستی ارگانیک و طبیعی باشد. مصرف مداوم عسل باعث می‌شود رنگ چشم‌هایتان روشن‌تر شود.

اسفناج

اسفناج سرشار از زاگزانتین و لوتئین است که چشم‌هایتان را شاداب می‌کنند. میزان بالای آهن اسفناج باعث می‌شود چشم‌ها روشن‌تر شود. یک فنجان اسفناج ۲۷ کالری انرژی دارد و سرشار از منیزیم، پتاسیم، ویتامین آ و فولیک اسید است.

ماهی

غذاهای دریایی سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به ویژه ویتامین‌های ب، سی، آ، دی، ای و کا هستند. کلسیم، آهن، منیزیم و فسفر موجود در ماهی باعث تغییر رنگ چشم‌ها می‌شود. اگر هر روز ماهی بخورید، این تغییر دائمی می‌شود.

چای بابونه

این چای گیاهی تراکم هورمون‌های استرس را در جریان خون کاهش می‌دهد و باعث می‌شود چشم‌ها طیف رنگی گرم‌تری داشته باشند.

روغن زیتون

مزایای روغن زیتون برای سلامتی بی‌شمار است. اسید لینوئلیک و اولئیک اسید موجود در روغن زیتون، باعث می‌شود طیف رنگی زیبا و ملایمی در عنبیه داشته باشید.

پیاز

مصرف مستمر پیاز در رژیم غذایی باعث تغییر تدریجی رنگ چشم‌ها و حتی پوست می‌شود.

انواع گوشت

گوشت سرشار از مواد معدنی مختلف مانند روی و منیزیم است که بر روی تغییر رنگ عنبیه تأثیر دارند.

زنجبیل

زنجبیل به دلیل خواص معجزه‌آسای ضدالتهابش در کاهش التهاب روده و پیشگیری از سرطان روده معروف است. این ساقه زیرزمینی دردهای ماهیچه‌ای، حالت تهوع ناشی از شیمی‌درمانی و سرطان تخمدان را کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده‌اند زنجبیل علائم آسم را کاهش داده و آسیب کبدی ناشی از مصرف داروها را بهبود می‌بخشد. همچنین این ساقه زیرزمینی علائم قاعدگی دردناک را تسکین می‌دهد. علاوه بر این، مصرف مستمر زنجبیل، به تدریج رنگ چشم‌ها را تغییر می‌دهد.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید