image, آیا خوردن کدو تنبل برای سلامتی مفید است

کدو تنبل و سلامت قلب

تاثیر مصرف مغزهای خوراکی و دانه ها دیر زمانی است که با بهبود سلامت قلب پیوند خورده اند. با این وجود، یک دانه پاییزی بیش از دیگران در این زمینه مشهور است. بنابر مطالعه موسسه ملی سلامت آمریکا، دانه های کدو تنبل گنجی طبیعی از فیتواسترول ها هستند. این مواد شیمیایی گیاهی جذب کلسترول روده را مهار می کنند که به معنای کاهش مجموع پلاسما و سطوح کلسترول بد (LDL) خون است.

کدو تنبل و کنترل اشتها

کدو تنبل از محتوای فیبر بالایی برخوردار است و می تواند به کنترل اشتها و در نتیجه وزن شما کمک کند. با نگاهی به داده های تغذیه ای کدو تنبل می توان دید که یک فنجان از پوره کدو تنبل حاوی تنها ۵۰ کالری و فاقد هر گونه چربی است. این در شرایطی است که همین میزان کدو تنبل دارای ۳ گرم فیبر است. فیبر احساس سیری طولانی‌تر پس از هر وعده غذایی را به همراه دارد. در نتیجه، تمایل کمتری به مصرف میان وعده در شما ایجاد می شود.

دانه های کدو تنبل و انگل ها

به گفته دبی ادسون، دکتر داروساز، این که دانه های کدو تنبل همچنان در برخی مناطق جهان برای درمان انگل های روده مانند کرم های نواری مورد استفاده قرار می گیرد، دلیلی دارد. دانه های تازه کدو تنبل دیر زمانی است که به عنوان درمانی سنتی برای کمک به خروج انگل های روده ای در کشورهای مختلف جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

کدو تنبل و سلامت پوست

پژوهشگران کلینیک مایو مصرف کدو تنبل را با در اختیار داشتن پوستی شاداب‌تر و درخشان‌تر پیوند داده اند. کدو تنبل منبع خوبی برای روی، ویتامین C، و ویتامین A است که همگی آنها به بازسازی پوست، کاهش منافذ، تنظیم تولید چربی، و محافظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کنند.

شما می توانید یک ماسک صورت خانگی تهیه شده از کدو تنبل، عسل، و شیر را روی پوست تمیز خود بمالید و پس از ۱۵ دقیقه آن را با آب گرم به خوبی شست و شو دهید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید