image, آموزش کباب کردن ماهی به خوشمزه ترین روش ممکن

▪ برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.

▪ فیله ها را به صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست، آبلیمو و سیر له شده طعم دار کنید. ▪ ظرف را حدود ۲ تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

▪ بعد از اینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیله‌ها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.

▪ داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی ها را سرخ کنید.

▪ در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.

مواد لازم ماهی کبابی برای ۲ نفر

فیله ماهی

۴۰۰ گرم

سیر له شده

۲ حبه

آبلیمو تازه

۲ قاشق سوپخوری

ماست

۴ قاشق سوپخوری

روغن

به میزان لازم

نعناع و ریحان خرد شده

۲ قاشق سوپخوری

سماق

۱ قاشق چایخوری

پیازچه ریز شده

۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون

۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

سیخ چوبی

۴ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید