▪ اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. بذارید سرد شن.

▪ فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

▪ بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید.

▪ در این مرحله عسل رو اضافه میکنیم.در اینجا فقط یک قاشق عسل اضافه شده (اگه عسل رو توی قاشقی که توش روغن ریخته بودید بریزید دیگه عسل به قاشق نمیچسبه).

▪ و کاکائو حالا شروع میکنیم به میکس کردن.

▪ کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید. مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید.

▪ اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

▪ هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

مواد لازم

روغن مایع گیاهی ۲ تا ۳ ق غ

عسل ۲ ق غ

پودر شیر خشک ۲ ق چ

فندق ۱ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق چ

شیر سرد ۲ تا ۳ ق غ


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید