تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت کیک شکلاتی با کرم گاناش

image آموزش پخت کیک شکلاتی با کرم گاناش

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب کنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را الک کنید و در کاسه‌ای بریزید. آن‌گاه کره و هر دو شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و شیر را کم‌کم بیفزائید و مایه را به آرامی، هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون مایه را در قالب بریزید و به مدت ۲۵- ۳۰ دقیقه، در فر بپزید.

پس از ۵ دقیقه، کیک را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. اینک روی آن گاناش بریزید و به کمک کاردک موج‌دار کنید و با شکلات بیارائید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید تا کرم صاف و یکدستی به دست آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را بیفزائید.

تکفارس آی آر

مواد لازم

آرد یک و سه‌چهارم پیمانه

پودر کاکائو یک‌دوم پیمانه

بیکینگ‌پودر یک و یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

www.takfars.ir

کره ۱۸۰ گرم

شکر دو سوم پیمانه

شکر قهوه‌ای دو سوم پیمانه

تخم‌مرغ درشت ۲ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر یک و یک‌دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکلات سیاه ۳۰۰ گرم

اسانس دلخواه ۲ قطره

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر