تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت کوفته انار و پسته مخصوص مهمانی شب یلدا

image آموزش پخت کوفته انار و پسته مخصوص مهمانی شب یلدا

ابتدا قسمت قهوه ای دور نان تست را بگیرید و یک ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا کمی خشک شود . پسته ,ترخون و نان تست خرد شده را با هم در دستگاه میکسر یا غذاساز ریخته و کمی پودر کنید نباید خیلی نرم شود در حدی باشد که خرده های پسته زیر دندان بیاید . پیاز را با دستگاه یا رنده معمولی رنده کنید و چند دقیقه کنار بگذارید تا آب بیاندازد سپس در صافی ریخته و آب اضافی آنرا بگیرید سپس با دست کاملا فشار دهید تا آبش کامل برود. گوشت, پیاز, مخلوط پسته و ترخون, تخم مرغ و نمک و ادویه ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه ورز دهید. مواد را به ۱۰ تا ۱۲ قسمت تقسیم کنید و با دست مرطوب کوفته ها را شکل دهید و کاملا گرد کنید کوفته ها را در ظرفی (مثلا پیرکس ) کنار هم چیده و روی ظرف را سلفون بکشید و برای مدت حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال استراحت دهید. بعد از طی این مدت کره را آب کرده و با روغن مخلوط کنید و کوفته ها را در این مخلوط بغلطانید و در ظرف مخصوص فر (پیرکس یا تفلون فرقی ندارد) بچینید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید بعد از ده دقیقه که خوب گرم شد ظرف حاوی کوفته ها رابرای مدت ۲۰ دقیقه درطبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها کمی طلایی و برشته شوند، یک بار در طول پخت کوفته ها را بچرخانید. تا کوفته ها در فر در حال سرخ شدن هستند سس را آماده کنید . در قابلمه مناسبی با حجم کوفته ها یک قاشق روغن بریزید سپس رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس پیاز داغ و رب انار و آب را هم اضافه کنید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید و اجازه دهید جوش بیاید . کوفته های سرخ شده را از فر خارج کنید و در سس در حال جوش بیاندازید زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید تا سس با حرارت ملایم غلیظ شود اجازه دهید سس به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و حدود نیم ساعت کوفته ها را در سس بپزید تا مغزپخت شوند . کوفته پسته را در دیس کشیده و با دانه های انار و خلال پسته تزیین کنید و با سس انار و نان تازه سرو کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخکرده کم چرب ۴۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد متوسط

تکفارس آی آر

مغز پسته خام ۱۰۰ گرم

ترخون ¼ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نان تست ۱ عدد

www.takfars.ir

کره ۲۵ گرم

روغن ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس انار:

رب انار ۱/۳ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ریز نگینی شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

آب دو تا ۳ لیوان

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر