image, آموزش پخت کرفس پلو برای مهمانی شام

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .

کرفس پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای کرفس پلو

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

پودر لیــمو امانی ۱ قاشق مرباخوری

کره محلی ۵۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

برنج ۴ پیمانه

کرفس پاک کرده ۴۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز رنده شده ۱ عدد

سیر له شده ۲ حبه

نمک و فلــفل به میزان لازم

طرز تهیه کرفس پلو

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می نماییم.

گوشت ها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت می دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می دهیم با هم بپزند.

برنج خیس کرده را پخته و آبکش می نماییم.

از کرفس و گوشت لابه لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می پاشیم.

در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می کنیم.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید