image, آموزش پخت کباب مرغ هندی تند در منزل

سیخ های چوبی را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

۱٫ یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

۲٫سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.

۳٫ در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کبابها آماده شوند.

در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده

۱ عدد زرده تخم‌مرغ

۲/۱ ق چ ادویه گراماسالا

۴/۱ ق چ پودر زیره

۴/۱ ق چ پودر زنجبیل

۲ ق س گشنیز خرد شده

۱ حبه سیر له شده

۲۵ گرم پنیر فتای رنده شده

۱ ق س آب‌لیموی تازه

۱ عدد پیاز ریز رنده شده

۲ ق س پودر بادام

به میزان لازم نمک و فلفل

۴ عدد سیخ چوبی

به میزان لازم روغن


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید