image, آموزش پخت پیش غذای شیک و مجلسی ایتالیایی

روغن رو داخل قابلمه بریزید و پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدیدتا سبک بشه.

هویج رو حبه قندی خرد کنید و بریزید تا پیاز کمی تفت بخوره.

آب مرغ و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید.و بگذارید بجوش بیاد. کلم و کرفس رو اضافه کنید. و اجازه بدید تا سبزیجات کمی نرم بشه.

سیب زمینی رو هم حبه قندی خرد کنید و با نخود فرنگی به سوپ اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه پاستا رو اضافه کنید و بگذارید تا سوپ پخته بشه.

گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید. آب لیمو ترشها رو بگیرید و داخل سوپ بریزید و بگذارید سوپ کمی بجوشه و جا بیفته.

سوپ آماده است توی سوپ خوری بریزید و روش رو با جعفری خرد شده تزیین کنید، که البته من نداشتم.

مواد لازم

ساقه کرفس ۱ شاخه

کلم برگ خرد شده ۱ پیمانه

سیب زمینی ۲ عدد متوسط

هویج ۲ عدد کوچک

گوجه فرنگی ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

پاستا فرمی یا رشته ورمیشل ۱٫۲ پیمانه

نخود فرنگی ۱٫۳ پیمانه

جعفری چند شاخه

آب مرغ یا گوشت ۱ لیتر

روغن و نمک و فلفل سیاه

لیمو ترش ۲ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید