image, آموزش پخت پیتزای سالم با سبزی بدون گوشت

• گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید.

• فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید. نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید پخته شود.سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.

• فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه)

• فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌ صورت مساوی تقسیم کنید.

• پنیر را نیز روی آن بریزید.

اجازه دهید پیتزا به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز : ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای زرد : ۲ عدد

زیتون سبز خردشده : یک‌دوم فنجان

جعفری تازه خرد شده : یک‌چهارم فنجان

سرکه قرمز : ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون : سه‌چهارم قاشق غذا‌خوری

فلفل سیاه : به میزان لازم

پنیر پیتزا : ۴۵۰ گرم

پنیر پارمسان رنده شده : ۶ قاشق غذاخوری

نان پیتزا : یک عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید