آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی
ابتدا خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.
آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید.
تکفارس آی آر
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
مواد لازم
آرد سفید: ۵۰۰گرم
کره ی گیاهی: ۲۵۰ گرم
www.takfars.ir
ماست: ۲۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته:۵۰۰گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد:از هر کدام ۲قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زعفران آب شده: ۱ قاشق مرباخوری