تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی

image آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی

ابتدا خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.

آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را خوب ورز دهید.

تکفارس آی آر

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

مواد لازم

آرد سفید: ۵۰۰گرم

کره ی گیاهی: ۲۵۰ گرم

www.takfars.ir

ماست: ۲۵۰ گرم

نمک: ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته:۵۰۰گرم

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد:از هر کدام ۲قاشق غذاخوری

دارچین: ۱ قاشق چای خوری

زعفران آب شده: ۱ قاشق مرباخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر