image, آموزش پخت مرغ شکم پر مجلسی

۱- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

۲- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.

۳- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.

۴- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.

۵- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

۶- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.

۷- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

۸- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.

۹- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

مواد لازم

یک عدد فلفل هالوپینو

۶۰ گرم پنیر خامه ای

نصف پیمانه پنیر چدار

۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

نمک

دو پیمانه آرد سفید

دو عدد تخم مرغ همزده

دو پیمانه پودر سوخاری

یک پیمانه روغن سرخ کردنی


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید