image, آموزش پخت قورمه سبزی به سبک هندی ها

۱٫ گرام ماسالا , زنجبیل , سیر , هل , پودر فلفل قرمز , زیره سیاه , دارچین , نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید .

۲٫ گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید .

۳٫ روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید .

۴٫ گوشت را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه آن ها را سرخ نمایید . حرارت را کم نمایید , آب را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید .

۵٫ گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد .

۶٫ قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید .

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست, یکی از غذا های مورد علاقه هندی ها است که در آن از یک چاشنی با تندی متوسط استفاده می شود. سرو آن همراه با نان چاپاتی تازه بسیار دلچسب است.

مواد لازم

گرام ماسالا : ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری

سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری

هل سیاه : ۲ عدد

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری

زیره سیاه : نصف قاشق چای خوری

پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری

ساقه دارچین : ۲ تکه ۲٫۵ سانتیمتری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

ماست ساده : ۱۵۰ میلی لیتر

گوشت کم چرب خورشتی خرد شده : نیم کیلو

روغن : ۱۵۰ میلی لیتر

پیاز خلال شده : ۲ عدد

آب : ۶۰۰ میلی لیتر

گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده : ۲ عدد

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

مواد لازم جهت تزیین :

برگ گشنیز تازه خرد شده : مقداری

فلفل سبز تند خرد شده : ۲ عدد

قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید