image, آموزش پخت فلافل مکزیکی

فلافل مکزیکی علاوه بر طعم خوشایندش دارای خواص بسیاری نیز هست.

۱-گل کلم را در مخلوط کن ریخته سپس بقیه مواد بجز روغن را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مایه فلافل را در کاسه‌اى ریخته و آن را مانند توپک‌هاى متوسط گرد کرده و روى سینى چیده و در یخچال به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم.

۲-سپس روغن را داغ می‌کنیم و فلافل‌ها را در روغن سرخ کرده و روى دستمال گذاشته تا روغن اضافى آن خارج شود.

۳-با سس یا سالاد و یا نان دلخواه سرو می‌کنیم.

مواد لازم:

یک و ۱/۲ فنجان نخود پخته

۱/۴ فنجان پیاز

٢ فنجان بروکلى یا گل کلم

١ عدد فلفل سبز تند

یک حبه سیر

۱/۴ فنجان گشنیز خرد شده

١ قاشق چای‌خورى زیره آسیاب شده

۱/۲ قاشق چای‌خورى فلفل پاپریکا

٢ قاشق غذاخورى آرد

نمک و فلفل

روغن


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید