image, آموزش پخت غذای چینی وگن فراید رایس

۱٫ آب روی برنج خیس‌شده را خالی کنید، آن را داخل قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۴ دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.

۲٫ قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و هویج را در تابه‌ وُک حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

۳٫ برنج آبکش‌شده را به تابه بیافزایید و ۲ تا ۳ دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

مواد لازم

برنج دانه کوتاه ۱ پیمانه

قارچ ورقه ای خرد شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده ۱/۲ عدد

نخود فرنگی ۷۰ گرم

هویج خلالی نازک خرد شده ۱ عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

پیازچه حلقه ای خرد شده ۴ ساقه

سیرکوبیده شده ۱ حبه

زنجبیل پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری

سویا سس ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم

سس فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید