آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص
سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.
در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.
در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
تکفارس آی آر
مواد لازم
۴۰۰ گرم نخود پخته شده
۲ حبه سیر
¼ پیمانه سس تاهینی
۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش
www.takfars.ir
۱ قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب
جعفری خرد شده
حمص فلفل قرمز کبابی
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
تک فارس
فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.
سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.
در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.
روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.
در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.
مواد لازم
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۴۰۰ گرم نخود پخته شده
۱ حبه سیر
۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی
T A K F A R S
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون