تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص

image آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص

سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را درون غذاساز بریزید. هم بزنید تا نرم شوند.

در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

روی آن را با پرک فلفل قرمز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

تکفارس آی آر

مواد لازم

۴۰۰ گرم نخود پخته شده

۲ حبه سیر

¼ پیمانه سس تاهینی

۲ قاشق غذاخوری اب لیموترش

www.takfars.ir

۱ قاشق چایخوری زیره

½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

½ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب

جعفری خرد شده

حمص فلفل قرمز کبابی

image آموزش پخت غذای عربی حمص با دو طعم خاص

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

تک فارس

فلفل های دلمه ای را تمیز کرده و چهار قسمت کنید. سپس در سینی فر چیده و بپزید تا نرم و برشته شوند. پس از سرد شدن، پوست فلفل ها را بگیرید و درون غذاساز بریزید.

سیر، نخود، تاهینی، سس لیموترش و ادویه ها را نیز به آن ها اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.

در طول مخلوط شدن، به تدریج روغن زیتون و آب را بیفزایید و هم بزنید تا نرم و خامه ای شود.

روی آن را با فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزئین کنید.

در آخر با روغن زیتون تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۴۰۰ گرم نخود پخته شده

۱ حبه سیر

۳ قاشق غذاخوری سس تاهینی

T A K F A R S

۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش

۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی

½ قاشق چایخوری پرک فلفل سیاه

½ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

محصولات معتبر
محصولات معتبر