image, آموزش پخت شامی قارچ شامی سبک و مقوی

برای تهیه این شامی خوش طعم ابتدا پیاز را چرخ بکنید و آب آن را بگیرید.

سپس قارچ را هم پس از چرخ ‌ با پیاز مخلوط بکنید و در یک ظرف بریزید. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

آرد را به اندازه‌ای بریزید که خیلی سفت نشود و کمی ورز بدهید تا‌ مواد منسجم شوند.

در این مرحله روغن را داغ کنید و از مواد شامی به اندازه یک نارنگی بر‌دارید و با دست صاف کنید و فرم بدهید‌.

بعد در روغن داغ سرخ کنید‌.

در انتها شامی‌ها را در دیس چیده و اطراف آنها را با خیار‌شور، زیتون و سبزی خوردن تزئین کرده و میل بکنید.

مواد لازم

قارچ : ۴۵۰ گرم

تخم‌ مرغ : ۲ عدد

پیاز رنده شده : یک عدد

آرد نخودچی : ۱۰۰ گرم

آرد سوخاری : ۵۰ گرم

سبزی معطر ریز خرد شده : ۲ قاشق غذا‌خوری

بکینگ پودر : یک قاشق مربا‌خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید